Kokotaulukot

Halutessasi tarkistamme koon puolestasi - soita asiakaspalveluumme 044 700 4143 (ark klo. 9-16) niin autamme etsimään juuri sinulle sopivan koon.

Alpina

Ohessa Alpinan kokotaulukko. Suosittelemme aina piirtämään jalkapohjan kuvan paperille ja mittaamaan ukkovarpaasta kantapään kauimpaan kohtaan. Ideana saada pisin mitta tuolle välille. Kokemuksemme mukaan kannattaa katsoa mittataulukon Mondopoint mittaa ja etsiä oikea kengän koko sitä kautta. Jos siis saat jalkateräsi mitaksi esimerkiksi 253 mm, on oikea kokosi 39,5.

Hillman

Mittataulukon mitat ovat kiinteitä vartalon mittoja senttimetreinä. Suosittelemme normaalikokoa isomman koon valitsemista!

Lundhags

Ohessa Lundhagsin kokotaulukko. Kenkien valinnassa helpoin tapa löytää oikea koko on mitata jalkapohja kantapäästä varpaisiin ohut sukka jalassa ja lisätä sen jälkeen 2cm mittaamaasi jalan pituuteen. Vertaa tämän jälkeen saamaasi kokonaispituutta kokotaulukkoon.

Vaatteissa mittataulukon mitat ovat kiinteitä vartalon mittoja senttimetreinä. 

Sasta

Ohessa Sastan kokotaulukko. Sastan mitoitus pohjautuu Finatexin (Tekstiili- ja vaatetusteollisuus ry) antamiin mittataulukoihin. Mittataulukon mitat ovat kiinteitä vartalon mittoja senttimetreinä.

Swedteam

Viking

Arrak Outdoor housut

Arrak Outdoor yläosat

Jelou Fox kokotaulukko

Härkila kokotaulukko miehet

Härkila kokotaulukko naiset

Härkila kenkien kokotaulukko

Gateway1 kokotaulukko

Arxus kokotaulukko

Repo Extreme Alpha G1 kokotaulukko

Dovrefjell Vision Pro naiset kokotaulukko

Dovrefjell Vision Pro miehet kokotaulukko

Dovrefjell Custom Fit housut naiset, kokotaulukko

Dovrefjell Custom Fit housut miehet, kokotaulukko

Hart kokotaulukko