Erä24.fi

Ihmiset Erä24.fi Verkkokaupan takana

Tiimin esittely

Erä24.fi on Oulaisissa toimiva nuorekas ja rento ulkoilevan ihmisen verkkokauppa.
Yrityksen omistaja ja työntekijät ovat aktiivisia luonnossa liikkujia ja metsästyksen ja kalastuksen harrastajia sekä koiraihmisiä.
Siitä tulikin halu tehdä nykyaikainen ja asiakkaat hyvin huomioiva verkkokauppa mahdollisimman viimeistellyllä sisällöllä.
Haluamme myös olla työstämme ja tekemisestämme ylpeitä.

Mika

Kauppias Mika on itse intohimoinen luonnossa samoilija ja innostunut vaelluksesta. Myös pienemmät retket kiinnostaa ja kävelyn lisäksi muita liikkumismuotoja luonnossa on maastopyöräily, hiihto ja melonta. Mikan tuntemus ulkoilu-, retkeily- ja vaellusvaatteista ja -varusteista on siis vahva oman harrastuksen myötä. Mika ajaa vapaa-ajallaan myös rallia ja pelaa paljon lentopalloa. Mika on mukana myös Erämyksiä etsimässä YouTube -kanavalla (voisiko sanoa pääesiintyjänä), joten jos "retkeily in real life" -tyylinen videokanava kiinnostaa, niin otahan seurantaan! 

 

 

Erä24.fi on 100% suomalainen ja 100% luotettava verkkokauppa

Tuotemerkit

Alla on listattuna myymiämme tuotemerkkejä. Panostamme laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin kaupassamme. Haluamme olla kanssakäymisissä, sekä kehittää toimintaamme molempien; niin tavarantoimittajien kuin kuluttajienkin kanssa. Kuuluit siis kumpaan kategoriaan tahansa, saa meihin olla yhteydessä ja ehdottaa laadukkaita kauppaamme sopivia tuotteita myyntiin!

   
  

Ihmiset liikkeelle!

Ei ole mikään salaisuus, että ulkona liikkuminen ja hengailu on terveyden kannalta tärkeää ja virkistävää.
Sen saattelemana periaattemme kaupankäynnissä on tarjota hyvällä sisällöllä ja opastuksella luonnossa liikkuvalle ihmiselle oikeat välineet ja intoa viettää aikaansa luonnossa.