Erä24.fi

Ihmiset Erä24.fi Verkkokaupan takana

Tiimin esittely

Erä24.fi on Kuopiolainen nuorekas ja rento ulkoilevan ihmisen verkkokauppa.
Alkunsa idea sai, kun yrityksen perustajien osaaminen ja näkemykset eri aloilta kohtasivat yhteiset harrastukset.
Äkkiä sitten löytyikin halu tehdä nykyaikainen ja asiakkaat hyvin huomioiva verkkokauppa mahdollisimman viimeistellyllä sisällöllä.
Haluamme myös olla työstämme ja tekemisestämme ylpeitä.

Tuotemerkit

Alla on listattuna myymämme tuotemerkit. Panostamme laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin kaupassamme. Haluamme olla kanssakäymisissä, sekä kehittää toimintaamme molempien; niin tavarantoimittajien kuin kuluttajienkin kanssa. Kuuluit siis kumpaan kategoriaan tahansa, saa meihin olla yhteydessä ja ehdottaa laadukkaita kauppaamme sopivia tuotteita myyntiin!

Kokemusta Namibiasta jäämerelle

Voimavaramme on nuorekas henkilökuntamme, josta löytyy eräily-, metsästys- ja kalastuskokemusta yhteensä todella paljon. Mukaan mahtuu kokemuksia ja osaamista hyytävästä jäämeren kalastuksesta Namibian helteisille metsästystasangoille. Halumme olla kartalla juuri tämän päivän parhaista tavoista ja tuotteista osaamisalueillamme on suuri. Tuomme tietomme ja osaamisemme nyt koko kansalle mahdollisuuksien mukaan verkkokauppamme ja sosiaalisen median kautta.

Ihmiset liikkeelle!

Ei ole mikään salaisuus, että ulkona liikkuminen ja hengailu on terveyden kannalta tärkeää ja virkistävää.
Sen saattelemana periaattemme kaupankäynnissä on tarjota hyvällä sisällöllä ja opastuksella luonnossa liikkuvalle ihmiselle oikeat välineet ja intoa viettää aikaansa luonnossa.