Maksutavat ja -hinnat

Meiltä löydät kattavasti kaikki suosituimmat maksuvaihtoehdot Paytrail ja Klarna!

Paytrail

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan luonnollisesti tilauksen tekemisen yhteydessä. Meillä Erä24.fi -verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi kaikilla seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, Nooa, Säästöpankit sekä Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-kortit.

Voit halutessasi valita maksutavaksi myös Collector-laskun tai -osamaksun, jolloin maksat ostoksesi vasta tuotteiden vastaanottamisen jälkeen. Maksueriä voit valita mielesi mukaan joko yhden tai useamman. Collector-lasku ja -osamaksupalvelulla voit maksaa ostoksia jopa 5000 euroon saakka ja korotonta maksuaikaa saa aina vähintään 30, ja parhaimmillaan jopa 60 päivää!

▪ Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin - helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti!


▪ Visa, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy korttilaskulla maksun saajana ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj (2122839-7)
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

▪ Maksa laskulla tai osamaksulla 

Voit maksaa tilauksesi Erä24.fi-verkkokaupassa myös Collector-laskulla tai Collector-osamaksulla! 

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta
* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja parhaimmillaan jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä! Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. *

*Maksuaikakorko on 0 % ja ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio. 

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksua 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko on 1000€:n ostoksella laskettuna on 21,3 %.

Valitessasi Collector Laskun/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiisi ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn!

Collector Laskua/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu, sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Laskun/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä: 

Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Klarna

Käytössämme on Klarna Maksa myöhemmin- ja Pilko maksut- maksupalvelut. Tehdäksesi ostoksia Klarnan laskulla tai Pilko -maksulla sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Tarkasta tilaajatietosi aina huolella! Jos joskus vaihdat sähköpostisi toiseen, suosittelemme käymään läpi olemassa olevat asiakastietosi Klarnan asiakaspalvelun kanssa, jotta laskut menevät varmasti jatkossakin oikeaan osoitteeseen. Tämä ei koske uusia asiakkaita.

▪ Klarna Maksa myöhemmin - Klarna lasku - 14 päivää korotonta maksuaikaa

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Lasku erääntyy vasta 14 päivän kuluttua tuotteiden lähetyksestä, joten ehdit ensin vastaanottaa tilauksesi ja maksat sen vasta sitten. Jos laskua ei kuulu toimitusvahvistuksen jälkeen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme!

Täytä tilaajatietosi aina huolella, sillä lasku lähtee sinulle toimitusvaiheessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sinun ei tarvitse maksaa laskua ennen kuin tilaamasi tuotteet on toimitettu sinulle. Laskulta löytyy kaikki tarpeellinen: tilinumero, eräpäivä sekä viitenumero. Käytä maksaessasi aina laskun viitenumeroa.

Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.

> Lue lisää Klarna-laskusta


▪ Pilko maksut, Klarna erämaksu - Päätä itse, kuinka paljon maksat kuukausittain

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat hakea Klarnalta luottoa ostoksen rahoittamiseksi. Voit siis maksaa tilauksesi osissa, kun valitset maksutavaksi Klarnan erämaksun. Valitessasi ensimmäistä kertaa maksutavaksi Klarnan joustavan erämaksun tai kampanjalaskun (esim. Osta nyt, maksa helmikuussa) Klarna Oy avaa sinulle tilauksen yhteydessä tilin ja lähettää postitse luottosopimuksen, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Voit lyhentää loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 5€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan erämaksulla tekemäsi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan erämaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kuukausittainen lasku lähetetään sinulle joka kuun puolessa välissä. Kirjautumalla Klarnan sivuille voit itse valita, haluatko vastaanottaa laskusi sähköpostilla vai postitse. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

> Kirjaudu Klarna-asiakastilillesi
> Lue lisää Klarna erämaksusta

 

Sivun tiedot päivitetty 23.5.2018.