Verkkokauppaostojen vaihto- ja palautus

Vastauksia kysymyksiin

Kuinka verkkokauppaostojen palauttaminen onnistuu?

Erä24.fi -verkkokaupan asiakkaana sinulla on mahdollista palauttaa verkkokaupasta ostettu käyttämätön ja palautusehdot täyttävä tuote peräti 14 vuorokauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Tee palautusilmoitus täyttämällä TUOTEENPALAUTUSLOMAKE. Mikäli asiasianne koskee reklamaatiota, täytä tuoteenpalautuslomake ja valitse syyksi reklamaatio.

Kuinka tuotteen vaihtaminen onnistuu?

Mikäli haluat vaihtaa verkkokaupasta tilatun tuotteen, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote palautusohjeemme mukaisesti ja tehdä haluamastasi tuotteesta uusi tilaus. Kun olemme vastaanottaneet palautettavan ja palautusehtomme täyttävän tuotteen, hyvitämme sen hinnan alkuperäisessä ostossa käytetylle luotto- tai pankkitilille. Mikäli palautat kaikki tuotteet useamman tuotteen tilauksesta, hyvitämme myös tilauksen toimituskulut. Veloitamme uuden tuotteen tilauksen toimituskulut normaalisti.

Palautusohjeet - Postin asiakaspalautusnumero on 652868

1. Täytä tuotteenpalalutuslomake ja lähetä se.
2. Postin asiakaspalautusnumero on 652868. Asiakaspalautusnumeroa käyttämällä palautus on aina asiakkaalle maksuton. 
3. Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen siten ettei pakkaukseen tule merkintöjä ja teippauksia. 
4. Vie tuote aina postiin vaikka olisitkin tilannut tuotten Matkahuollon kautta. Pyydä postin virkailijalta seurantatunnus. Asiakas on aina vastuussa palautuslähetyksestä. 
5. Mikäli palautettava tuote on palautusehtojemme mukainen, palautamme tuotteen hinnan ostossa käytetylle alkuperäiselle luotto- tai pankkitilille vastaanotettuamme tuotteen. Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun, maksa alkuperäisellä laskulla vain ne tuotteet, jotka pidät. Vähennä palautettavan tuotteen hinta laskusta. Emme lähetä pitämistäsi tuotteista uutta laskua.

Palautusehdot

Tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ilman merkintöjä tai töherryksiä eli alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja hintalaput. Tuotteen mukana tulee olla kaikki tuotteen tarvikkeet, osat ja varusteet. Mikäli tuotetta on selvästi käytetty tai hintalaput ja tuotemerkit on irroitettu, palauttaminen ei ole madollista. Mikäli tuote vastaa palautusehtojamme rahat palautetaan Erä24.fi verkkokaupan maksuliikenteestä vastaavien Paytrailin kautta sille luotto- tai pankkitilille, jota käytettiin tuotteen ostamiseen. Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole uudelleen myytävässä kunnossa. Hygieniatuotteita ovat esimerkiksi tekniset alusasut ja makuupussit. Tieto tuotteen hygieniamääritelmästä on nähtävissä verkkokaupan tuotetiedoissa.

TUOTEENPALAUTUSLOMAKE